Vilkår for hvitevarer montert på samme dag.

Vilkår for leveranse, montasje og retur av hvitevarer innen 24 timer.

Vi tilbyr leveranse, montasje og retur av hvitevarer innen 24 timer på utvalgte produkter.. Tjenesten gjelder i Oslo sentrum + 20km, se om tjenesten er gyldig ved å legge inn ditt postnummer i kassen.

Dersom du bor utenfor leveringsområde og likevel øsker å benytte tjenesten ta kontakt på Bestilling@greida.no

Prisen oppgitt på disse produktene inkluderer leveranse, innbæring, utpakking, demontering og retur av gammelt produkt, samt montasje og funksjon-test av nytt. Merk at det kommer tillegg helg og helligdager.

Leveranse skjer normalt i tidsrommet man-fre, 0900 – 1600. En av våre montører vil ta kontakt med deg etter bestillingen er lagt inn for å avtale tidspunkt. Om du bestiller varer og ønsker leveranse samme dag eller innen 24t etter faktureres helge / helligdagstillegg som listet på det respektive produktets produktbeskrivelse på nettsiden.

Betingelser innbæring

Sørg for at det er plass å bære/trille inn hvitevarene, det skal være fri tilgang frem til der produktet skal monteres. Fjern derfor sko-hyller eller andre objekter som typisk kan stå i veien. De fleste hvitevarer er 60 cm brede pluss emballasje. Fjern eiendeler og søppel under vask dersom det skal kobles vvs.

Vi er behjelpelig med å demontere dører eller andre tjenester som kreves for å få tilkomst til montasjested, men gi beskjed på forhånd i kommentar på bestillingen.

Dersom varene skal bæres opp trapper skal de ikke svinge mer en at det er plass til å svinge sekketrallen.

Om du har trapper som svinger til den grad sekketrallen ikke kan brukes og likevel ønsker leveranse fakturerer vi et tillegg for ekstra personell for bæring på 899.-. Gi beskjed i kommentar når du bestiller eller kontakt oss direkte.

Om vi ikke får levert varene grunnet forhold hos kunde refunderes totalbeløp minus 699kr.

Husk å forberede fri vei i hjemmet og beskytt gulvene. Montørene kan iht. arbeidsmiljøloven ikke ta av vernesko under leveransen. Men vi tørker gjerne skoene rene for å hindre at det kommer skitt inn i boligen.  

Betingelser montasje

Vi frakter varene inn, av-emballerer, demonterer gammelt produkt, monterer nytt produkt og tar med papp og gammelt produkt for retur.

Vi kan på bestilling skjære til og legge membran for platetopp i benkeplater. Det samme gjelder hullboring for gjennomføring av vvs og elektro. Frysere og kjøleskap kobles ikke til elektrisk ettersom de må stå to timer å hvile før de kan brukes etter innbæring/montasje.

Kunde er selv ansvarlig for at produktet som bestilles passer, ring oss gjerne i forkant for å forsikre deg om dette. Vi hjelper gjerne. Produktet som skal demonteres må være montert i henhold til produsentens anbefalinger, eller på så måte at det lett kan demonteres. (For eksempel skal ikke fronter være limt eller fuget fast i maskinen).

-Strøm-, vann- og avløpsinstallasjoner skal være lovlige, tilgjengelige og funksjonsdyktige.

-Vanntilkoblinger skal være tilgjengelig for å kunne lukkes/åpnes under installasjon av varer som har vanninnløp.

- Vanntilløpet har et utvendig gjenge på ½ eller ¾ tomme (tilsvarer ca. 13 eller 19 mm).

-Ledninger skal settes inn i eksisterende stikkontakt.